RETETA | Ruladă din piept de pui cu ton

Ingrediente

1 praz
600 g piept de pui
2 linguri capere murate
130 g ton în ulei
4 linguri ulei de măsline
150 ml vin alb
sare
piper

Mod de preparare

Se spală prazul, se desface în foiţe ­partea verde şi se opăreşte. Se scur­ge şi se ­lasă să se răcească. Se spală carnea, se usucă cu prosoape absor­bante şi se bate uşor cu un ciocan de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper.Se scurge tonul de ulei. Se întind pe carne caperele tocate, se pun prazul şi tonul. Se rulează şi se prinde cu scobitori. Se ­încinge uleiul ­într-o tigaie şi se prăjeşte rulada pe toate părţile. Se toarnă vinul peste ea şi se introduce la cuptor pentru 30 de minute. Se mai unge cu sos din când în când, iar dacă scade sosul, se poate pune şi puţină apă.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close