RETETA | Ruladă de spanac cu brânză

Ingrediente:

450 g spanac

3 ouă

2 cepe

2 morcovi

30 g mozzarella

120 g brânză slabă de vaci

pătrunjel

1 căţel de usturoi

fulgi de ardei iute

sare

piper

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Opăreşti frunzele de spanac şi le storci bine în mâini de excesul de apă. Le amesteci cu 2 ouă, mozzarella rasă, usturoiul pisat, sare şi piper, după gust. Întinzi spanacul uniform în tavă şi-l dai la cuptor aproximativ 15 minute.

Toci cepele şi dai morcovii pe răzătoare. Rumeneşti cepele şi morcovul câteva minute în tiagie, adaugi brânza de vaci, fulgii de ardei iute, sare şi piper, după gust. Dai deoparte, adaugi oul rămas şi omogenizezi. Pui umplutura peste spanac, însă nu şi în colţurile tăvii, apoi rulezi foaia de spanac direct în tavă. Dai rulada la cuptor aproximativ 25 de minute. O laşi la răcit înainte să o feliezi.

Sursa https://diabetesstrong.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close