RETETA | Ruladă de curcan cu omletă

Ingrediente:
  • 500 g piept de curcan dezosat
  • 4 ouă
  • 1 ardei capia
  • 1 bucată praz
  • 1 mână baby spanac
  • 50 g caşcaval
  • sare, piper
  • ulei
Mod de preparare:
Pieptul de curcan îl crestezi din loc în loc până obţii o bucată de carne cu aceeaşi grosime. Îl condimentezi cu sare şi piper, după gust şi-l laşi deoparte. Separat, baţi ouăle cu sare şi piper.
Pui pe foc o tigaie cu ulei. Toci spanacul şi prazul, iar ardeiul capia îl tai cubuleţe. Legumele le pui în castronul cu ouă bătute. Torni compoziţia în tigaia încinsă. Coci omleta sub capac, pe ambele părţi, la foc mic, mişcând tigaia din când în când. Când omleta este gata, o aşezi peste pieptul de curcan condimentat. Presari caşcavalul răzuit. Pui pe foc o oală cu apă şi sare.
Rulezi bucata de carne şi o legi cu aţă de bucătărie, apoi o rulezi strâns în folie alimentară, o înnozi la capete şi o asiguri cu elastice pentru a nu se desface în timpul fierberii. Când apa începe să clocotească, pui rulada şi o laşi să fiarbă, la foc mic, 45 de minute, apoi o scoţi, o laşi să se răcească şi îi îndepărtezi folia. O poţi felia după ce s-a răcit bine.

FOTO: Profimedia

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close