Retete

RETETA | Ruladă de carne

Ingrediente:
2 ouă crude
4 ouă fierte
8 felii de bacon
500 g pulpe de pui tocate
500 g ficăţei de pui fierţi
100 g pesmet
1 legătură ceapă verde tocată
3 căţei de usturoi
boia de ardei iute
verdeaţă
sare
piper

Mod de prepare:

Dai ficăţeii prin maşina de tocat şi îi amesteci cu carnea, cu ouăle crude, pesmetul, ceapa, usturoiul pisat, sare, piper, după gust şi, opţional, cu boia de ardei iute. Omogenizezi şi pui ju­mătate din compoziţie într-o tavă de chec tapetată. Nive­lezi, aşezi ouăle fierte şi des­cojite, restul de compoziţie şi o îmbraci în felii de bacon. Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră. Serveşti rulada cu garnitura dorită şi presărată cu verdeaţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page