RETETA | Roșii umplute cu ouă

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 3 rosii mari
  • 100g cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • 80g sunca sau bacon
  • sare
  • piper
  • busuioc

Taie un capac rosiilor si scobeste-le interiorul cu ajutorul unei lingurite. Ai grija sa nu le rupi.

Adauga cascavalul ras, baconul si ouale. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga busuioc.

Infasoara-le apoi in folie de aluminiu si coace-le la cuptorul preincalzit la 180oC pana cand ouale se coc complet.

Serveste-le calde alaturi de felii de paine prajita.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close