RETETA | Pulpe de pui și cartofi la cuptor

Ingrediente:

– o caserola de pulpe de pui superioare
– 6 cartofi
– o rosie
– un gogosar mic (sau ardel gras)
– o ceapa
– vreo 5-6 catei de usturoi
– sare, piper, cimbru dupa gust
– zeama de lamaie
– 1-2 linguri de ulei de masline (sau de floarea soarelui)

 

 

Mod de preparare:

Se spala pulpele, se curata cartofii, usturoiul si ceapa, se spala, se taie cubulete, se spala rosiile si gogosarul (ardelul gras) si se taie cubulete si se pun toate intr-un bol impreuna cu pulpele si se sareaza, pipereaza si condimenteaza cu cimbru dupa gust si se stoarce si zema de la o lamaie (se poate pune si bere peste toate in bol pentru fragezime) si se pun la macerat la rece pentru aprox 2 h si apoi intr-o tava unsa cu 1-2 linguri de ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru aprox 2 h (se adauga si niste apa in tava – inainte de a pune la cuptor – pentru a fierbe un pic inainte sa se prajeasca).

Pofta buna! ?

One Response to RETETA | Pulpe de pui și cartofi la cuptor

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close