RETETA | Pulpă de miel la cuptor

Ingrediente:

1 pulpă de miel
2 căpăţâni de usturoi
rozmarin
piper alb
300 ml de vin alb
300 ml de apă
piper negru boabe
frunze de dafin
sare

Mod de preparare:

Pulpa de miel se curăţă, se spală, se crestează cu cuţitul pe ambele părţi. În crestături se pun căţei de usturoi şi rozmarin.

Se aşază pulpa într-o tavă, se condimentează cu piper alb, se toarnă apă şi vin, se pun boabe de piper negru şi frunze de dafin, 2-3 căţei de usturoi, necurăţaţi de coajă, dar bine spălaţi, se potriveşte de sare, se acoperă tava şi se dă la cuptor la foc iute.

După jumătate de oră, se întoarce pulpa pe cealaltă parte, se acoperă tava şi se dă iarăşi la cuptor. După alte 30 de minute se scoate capacul şi se lasă tava la cuptor fără capac pentru ca pulpa să se rumenească.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close