RETETA | Pui umplut cu spanac şi brânză

Ingrediente:

1/2 cană roşii uscate

Sare

Piper

Ulei de masline

½ cană spanac

½ cană brânză feta

½ cană mozzarella

2 piepţi de pui

Mod de preparare:

Asezonează piepţii de pui cu sare şi piper după gust şi unge-i cu ulei de măsline. Lasă-i la marinat la frigider 2-3 ore. Taie piepţii în jumătate, fără însă să-i desfaci de tot. Pune în fiecare portofel roşii uscate, câteva frunze de spanac tocate şi bucăţi de brânză feta şi mozzarella. Fixează cu scobitori, unge tava cu ulei şi aşază piepţii. Dă tava la cuptor până ce se rumeneşte carnea.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close