Retete

RETETA | Pui umplut cu spanac şi brânză

Ingrediente:

1/2 cană roşii uscate

Sare

Piper

Ulei de masline

½ cană spanac

½ cană brânză feta

½ cană mozzarella

2 piepţi de pui

Mod de preparare:

Asezonează piepţii de pui cu sare şi piper după gust şi unge-i cu ulei de măsline. Lasă-i la marinat la frigider 2-3 ore. Taie piepţii în jumătate, fără însă să-i desfaci de tot. Pune în fiecare portofel roşii uscate, câteva frunze de spanac tocate şi bucăţi de brânză feta şi mozzarella. Fixează cu scobitori, unge tava cu ulei şi aşază piepţii. Dă tava la cuptor până ce se rumeneşte carnea.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page