RETETA | Pui la cuptor în lapte bătut cu usturoi

Ingradiente:

  • 300 ml lapte bătut/lapte covăsit
  • 1 pachet de ciocănele de pui (6 bucăți)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 5 căței de usturoi pisați
  • pătrunjel proaspăt tocat – după gust
  • sare și piper – după gust
  • rozmarin – după gust

Mod de preparare:

O combinație de care nu auzi prea des – lapte bătut și pui. Și e păcat. Deoarece alăturarea acestor două alimente rezultă una dintre cele mai delicioase și sănătoase feluri principale pe care le vei gusta vreodată! Pui la cuptor marinat în lapte bătut cu usturoi – o rețetă simplă cu aspect pspectaculos pe care oricine, chiar și cei mai nepricepuți bucătari, o va duce la capăt cu succes și cu minimum de efort!

Sursa:

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close