RETETA | Pui gratinat în sos marinara

INGREDIENTE:

  • 900 g piept de pui dezosat
  • 400 g sos marinara
  • 200 g parmezan
  • 2 ouă
  • făină, pesmet
  • ulei vegetal
  • sare, piper, oregano, busuioc după gust

MOD DE PREPARARE:

Îți plac mâncărurile savuroase dar nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit? Nu te duce la restaurant, nu comanda mâncare gata făcută! Fă această rețetă rapidă și cu un gust extraordinar, din ingrediente pe care sigur le ai deja prin bucătărie.

Feliază pieptul de pui și bate-l ca pentru șnițele. Separat, într-un bol, bate ouăle cu condimentele (puse după propriul gust). Dă bucățile de pui prin făină, ou și pesmet. Prăjește-le în tigaie câte 3 minute pe ambele părți, până se rumenesc ușor.

Pe fundul unei tăvi care nu lipește întinde un strat de sos marinara. Umple tava cu bucățile de pui rumenite. Dacă simți nevoia, mai asezonează. Rade parmezan și din belșug pe deasupra (este bun  și cel deja ras, dar gustul e mult mai puternic dacă o faci tu pe loc), astupând complet stratul de carne.

Dă la cuptor 15-20 de minute, până parmezanul se topește și puiul se pătrunde.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close