RETETA | Pui gratinat cu roșii la cuptor

Ingrediente:

Pentru pui

1 lingură ulei
1 lingură oțet
½ linguriță piper roșu
½ linguriță mix de condimente
4 bucăți piept de pui
sare, după gust
piper, după gust

Pentru garnitură

450 g roșii cherry, feliate
2 linguri unt, topit
2 linguri oțet
1 lingură miere
4 căței de usturoi, pisat
2 linguri busuioc proaspăt, tocat
½ linguriță ceapă pudră
½ linguriță cimbru
200 g mozzarella, telemea sau cașcaval

Mod de preparare:

Într-o pungă resigilabilă amesteci bine puiul cu restul ingredientelor. Lași la marinat cel puțin 15 minute. Preîncălzești cuptorul la 220 °C.

Într-o tavă, combini roșiile cherry cu restul ingredientelor, fără brânză. Aranjezi bucățile de piept de pui în centru. Dai la cuptor 18-20 de minute.

Presari brânza rasă peste bucățile de carne  și mai ții în cuptor până începe să se topească. Servești imediat.

Sursa http://littlespicejar.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close