RETETA | Pui cu paste și sos pesto

Ingrediente

2 bucăți mari piept de pui
2 linguri ulei
sos pesto, după gust
3 căței de usturoi, pisați
fulgi de ardei iute, după gust
3 roșii, feliate
400 g paste + 450 ml din apa în care au fiert
40 g parmezan ras
busuioc proaspăt tocat
sare
piper

Mod de preparare – Pui cu paste și sos pesto

Ungi bucățile de pui cu sos pesto, pe ambele părți. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, în jur de 5-10 minute, în funcție de grosimea lor. Tai carnea felii și o scoți pe o farfurie. Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

În aceeași tigaie, sotezi usturoiul împreuna cu fulgi de ardei iute și sos pesto, dacă vrei. Sărezi și piperezi, după gust. Ții pe foc până se înmoaie ușor. Torni apa păstrată în care au fiert pastele și adaugi parmezanul. Amesteci până se topește, apoi combini cu pastele. Servești cu pieptul de pui, roșii, busuioc și extra parmezan, după gust.

Sursa http://www.eatwell101.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close