Retete

RETETA | Pui cu paste și sos pesto

Ingrediente

2 bucăți mari piept de pui
2 linguri ulei
sos pesto, după gust
3 căței de usturoi, pisați
fulgi de ardei iute, după gust
3 roșii, feliate
400 g paste + 450 ml din apa în care au fiert
40 g parmezan ras
busuioc proaspăt tocat
sare
piper

Mod de preparare – Pui cu paste și sos pesto

Ungi bucățile de pui cu sos pesto, pe ambele părți. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în uleiul încins, în jur de 5-10 minute, în funcție de grosimea lor. Tai carnea felii și o scoți pe o farfurie. Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

În aceeași tigaie, sotezi usturoiul împreuna cu fulgi de ardei iute și sos pesto, dacă vrei. Sărezi și piperezi, după gust. Ții pe foc până se înmoaie ușor. Torni apa păstrată în care au fiert pastele și adaugi parmezanul. Amesteci până se topește, apoi combini cu pastele. Servești cu pieptul de pui, roșii, busuioc și extra parmezan, după gust.

Sursa http://www.eatwell101.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page