RETETA | Pui cu chilli şi usturoi

Ingrediente:

câteva bucăţi de pui (piepţi şi pulpe) dezosate şi fără pieliţe
6-8 ardei chilli (sau în amestec cu ardei graşi roşii)
1 căpăţână usturoi
3 linguri bulion
1 lingură ulei măsline
1 linguriţă cummin
sare
1 litru de supă de pui
un sfert de cană de oţet balsamic alb
3 sferturi de cană smântână

Mod de preparare:

Mixezi ardeii spălaţi şi curăţaţi de cotor şi seminţe, tăiaţi bucăţi, cu căţeii de usturoi şi cu bulionul. Vei obţine o compoziţie de consistenţa unui piure. Încălzeşti uleiul într-o tigaie încinsă şi adaugi bucăţile de pui. Asezonezi cu cummin şi sare. Când se rumenesc, le întorci pe partea cealalată. Adaugi piureul de ardei, supa de pui şi oţetul. laşi la foc mic. Când puiul e aproape gata, adaugi smântâna. Scoţi bucăţile de carne din tigaie şi le aşezi pe farfurii. Mai laşi sosul pe foc câteva minute: Amesteci până când se mai îngroaşă puţin. Îl torni peste pui în farfurii şi serveşti calde.

sursa: www.ourlifeinthekitchen.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: