Retete

RETETA | Pui cu castraveți murați

Ingrediente:

1 piept de pui,
50 ml ulei,
300 gr ficat de pui,
1 ceapa,
3 castraveti murati,
patrunjel,
piper,
pulpa de la 2 rosii,
sare.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins 25 ml , se adauga ceapa taiata rondele fine si se lasa la prajit. Separat se prajesc ficateii in restul de ulei 25 ml.
Peste pieptul de pui se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba maxim 10 minute la foc mic, apoi se adauga castravetii tocati cuburi. Peste compozitia obtinuta se adauga ficateii prajiti, se adauga sare, piper si se mai lasa cateva minute. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page