RETETA | Pui cu castraveți murați

Ingrediente:

1 piept de pui,
50 ml ulei,
300 gr ficat de pui,
1 ceapa,
3 castraveti murati,
patrunjel,
piper,
pulpa de la 2 rosii,
sare.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins 25 ml , se adauga ceapa taiata rondele fine si se lasa la prajit. Separat se prajesc ficateii in restul de ulei 25 ml.
Peste pieptul de pui se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba maxim 10 minute la foc mic, apoi se adauga castravetii tocati cuburi. Peste compozitia obtinuta se adauga ficateii prajiti, se adauga sare, piper si se mai lasa cateva minute. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close