RETETA | Prăjitură cu ciocolată, fără făină

Ingrediente:

200 g ciocolată neagră

200 g unt

200 g zahăr

1 linguriță esență de vanilie

5 ouă

4 linguri amidon

Mod de preparare:

Topești ciocolata cu untul, pe baie de aburi. Adaugi zahărul, esența de vanilie și lași 10 minute să se răcorească. Încorporezi ouăle, unul câte unul, apoi amidonul. Torni umplutura într-o tavă tapetată și o ții la cuptor până când trece testul scobitorii. O lași la răcorit peste noapte.

Sursa http://blondieishatkitchen.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close