RETETA | Pizza cu roşii şi şuncă

Pentru serile în care cauți să gătești ceva rapid și pe gustul tuturor, găsești în cele ce urmează o rețetă de pizza ușor de preparat în numai 25 de minute.

Ingrediente:

1 aluat foitaj

6 felii şuncă de Praga

6 felii caşcaval

300 g roşii cherry

ulei

făină

busuioc uscat şi proaspăt

Mod de preparare:

Pui puţină făină într-o tavă, apoi aşezi aluatul, îl tai în 6 şi-l înţepi cu furculiţa. Introduci aluatul în cuptorul încins la 180 de grade Celsius, aproximativ 15 minute.

Între timp, pregăteşti ingredientele pe care o să le pui peste aluat. Tai şunca şi caşcavalul felii, iar roşiile pe jumătate.

După un sfert de oră, aşezi peste fiecare bucată de aluat  o felie de şuncă, o felie de caşcaval peste, roşii şi busuioc uscat. Mai dai un sfert de oră la cuptor. Serveşti pizza caldă, cu frunze proaspete de busuioc.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close