RETETA | Pateuri cu bacon și cașcaval

Ingrediente:

6 fâșii bacon
500 g făină
150 g cașcaval, ras
ceapă verde tocată, după gust
4 lingurițe praf de copt
1 ½ linguriță sare
1 linguriță bicarbonat de sodiu
170 g unt
400 g lapte bătut

Mod de preparare :

Preîncălzești cuptorul la 220 °C. Într-o tigaie, rumenești baconul tăiat bucățele 6-8 minute. Într-un bol, amesteci făina, baconul, cașcavalul, ceapa verde, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.

Razi untul și îl încorporezi în compoziție. Amesteci cu laptele bătut până obții un aluat. Îl împarți în forme potrivite pe care le așezi pe o tavă tapetată. Dai la congelator 15 minute, apoi rumenești pateurile în cuptor aproximativ 15 minute. Servești imediat.

Sursa https://damndelicious.net

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close