RETETA | Păstrăv somonat cu mărar şi pătrunjel

Ingrediente:

  • 2 peşti evisceraţi, de mărime medie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 1 lămâie
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli verdeaţa, alegi frunzele şi le mărunţeşti. Speli peştele, îl ştergi, îl dai cu sare, piper, ulei în interior şi îl umpli cu verdeaţa. Îl pui într-un vas uns, aşezi felii de lămâie   şi torni restul de ulei. Îl ţii la cuptor 20-25 de minute.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close