RETETA | Paste cu ton şi roşii

Ingrediente:

1 ceapă mică
1 căţel de usturoi
1 ardei
rozmarin
300 g paste
2 linguri de ulei
1 lingură boia
1 conservă de roşii tocate
2 conserve de ton

Mod de preparare:

Curăţă şi toacă mărunt ceapa şi usturoiul, spală ardeiul şi taie-l cubuleţe şi toacă frunzele de rozmarin. Găteşte pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Încinge o tigaie cu ulei şi adaugă ceapa pentru 5 minute. Pune şi usturoiul şi ierburile, paprica, sare şi piper şi mai găteşte pentru 5 minute. Pune şi ardeiul tocat şi amestecă până ce ardeiul este gătit.

Adaugă roşiile şi între timp scurge tonul şi adaugă-l în tigaie.
Scurge pastele şi adaugă-le în tigaie. Mai găteşte pentru câteva minute şi apoi serveşte.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close