Retete

RETETA | Paste cu somon şi sos de smântână

Ingrediente:

300 g paste

40 g unt

1 ceapă mică, tocată mărunt

100 g smântână

75 g parmezan, ras

200 g somon gătit sau afumat

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare:

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul într-o tigaie, la foc mare. Căleşti ceapa, aproximativ 2 minute. Torni smântâna şi amesteci până dă în clocot, apoi mai laşi pe foc încă 3 minute, la temperatură mică. Adaugi parmezanul, sare şi piper, până obţii un sos.

Combini pastele şi somonul bucăţele cu sosul, şi dai pe foc încă 1-2 minute. Serveşti cu extra parmezan şi pătrunjel tocat, dacă doreşti.

Sursa http://www.recipetineats.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page