RETETA | Paste cu somon şi sos de smântână

Ingrediente:

300 g paste

40 g unt

1 ceapă mică, tocată mărunt

100 g smântână

75 g parmezan, ras

200 g somon gătit sau afumat

pătrunjel, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare:

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul într-o tigaie, la foc mare. Căleşti ceapa, aproximativ 2 minute. Torni smântâna şi amesteci până dă în clocot, apoi mai laşi pe foc încă 3 minute, la temperatură mică. Adaugi parmezanul, sare şi piper, până obţii un sos.

Combini pastele şi somonul bucăţele cu sosul, şi dai pe foc încă 1-2 minute. Serveşti cu extra parmezan şi pătrunjel tocat, dacă doreşti.

Sursa http://www.recipetineats.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close