Retete

RETETA | Paste cu pui la cuptor

Ingrediente:

  • 350 g paste (orice tip)
  • piept de pui: 2 bucăți, semi-gătite și făcute fășii
  • sos alfredo
  • 250 g mozzarella rasă
  • 100 g parmezan ras

Mod de preparare:

  1. Taie cele 2 bucăți de piept de pui transversal, asezonează cu sare și piper și prăjește-le până se pătrund. Fierbe pastele al dente (asta însemnând că ele trebuie să fie mai tari, nu fierte foarte bine), conform instrucțiunilor de pe pachet, într-un vas mare. Scurge-le de apă.
  2. Adaugă puiul (făcut fâșii cu ajutorul unei furculițe) și sosul Alfredo care se prepară așa. Amestecă, ușor și cu mișcări ample.
  3. Toarnă jumătate într-o tavă care nu lipește. Presară deasupra jumătate din cantitatea de mozzarella indicată. Toarnă și restul de amestec. Presară restul de mozzarella deasupra și jumătate din cantitatea indicată de parmezan.
  4. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoate din cuptor, presară restul parmezan deasupra și servește.

Opțional, presară pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page