RETETA | Pâine cu brânză şi usturoi rumenită la cuptor

Ingrediente:

1 franzelă

100 g unt, la temperatura camerei

100 g cremă de brânză

100 g brânză, rasă

5-6 căţei de usturoi, zdrobiţi

1 lingură pătrunjel, tocat

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Mixezi untul cu crema de brânză până la omogenizare. Adaugi brânza rasă, usturoiul, pătrunjelul, sare şi piper, după gust.

Tai franzela pe jumătate. Ungi ambele felii cu compoziţia din brânză şi usturoi. Dai la cuptor 10-15 minute până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.

Sursa https://www.savoryexperiments.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Tags: