RETETA | Ouă umplute cu avocado şi somon

Ingrediente:
  • 4 ouă fierte tari
  • 1 avocado
  • 4 linguri cremă de brânză
  • 2-3 felii somon afumat
  • 1 căţel mic de usturoi
  • sare
  • zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare:

Tai ouăle jumătăţi, pe lung şi le scoţi gălbenuşurile. Cureţi avocadoul şi-l pasezi împreună cu gălbenuşurile, crema de brânză, căţelul de usturoi, sare şi zeamă de lămâie, după
gust. Umpli ouăle cu această compoziţie, aşezi deasupra bucăţi de somon rulate şi le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă.
Dai ouăle la rece până în momentul servirii.
Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close