RETETA | Muşchiuleţ de porc în crustă de migdale

Migdalele constituie o excelentă sursă de magneziu, mangan, cupru, de vitaminele B2 şi E. Dar ele sunt şi foarte delicioase nu numai în prăjituri, ci şi în mâncăruri. Dacă nu aţi încercat încă o friptură din acest muşchiuleţ de porc în crustă de migdale, tocmai a sosit momentul!

Ingrediente:

1 muşchiuleţ de porc
3 linguri ulei
200 ml lapte
3 ouă
1 lingură făină
100 g pesmetcondimentat
200 g caşcaval uscat
100 g fulgi migdale
sare
piper

Mod de preparare:

Se bat ouăle într-un castron, se adaugă laptele, făina, sare, piper, după gust, şi se amestecă bine. Pe o farfurie plată se pune caşcavalul trecut prin răzătoarea mare, pesmetul condimentat, fulgii de migdale şi se amestecă. Se trece muşchiuleţul prin compoziţia cu ouă, apoi se tăvăleşte prin amestecul de fulgi de migdale, în aşa fel încât bucata de carne să prindă o crustă groasă. Se aşază muşchiuleţul într-o tavă unsă cu ulei şi se pune la cuptor pentru circa 45 de minute, când crusta este bine rumenită. Se serveşte tăiat felii, cu garnitură de legume fierte şi sotate.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close