RETETA | Legume gratinate

INGREDIENTE:

  • 150 g fasole păstăi congelată
  • 1 bucata ardei gras roşu
  • 1 bucata ardei gras galben
  • 1 bucata ceapa medie
  • 2 bucati ciuperci albe
  • 1 lingura ulei
  • 2 felii cascaval
  • 2 felii sunca
  • 1 praf sare

MOD DE PREPARARE:

 

1. Într-un vas cu apă clocotită, se pune fasolea şi se lasă să fiarbă 5 minute. Se scurge apoi foarte bine şi, eventual, se taie în două.

2. Într-o tigaie cu ulei încins, se pune ceapa curățată și tăiată peştişori şi ardeii tăiaţi fâşii să se înmoaie. Se lasă 10 minute.

 

3. Într-un vas, care merge la cuptor, se pun ardeii şi ceapa, cu tot cu ulei, ciupercile tăiate mai mare, fasolea şi şunca tăiată fâşii. Se dă amestecul la cuptor, pentru 10 minute.

4. Apoi, se pun cele două felii de caşcaval şi se mai lasă încă 10 minute la cuptor.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close