Retete

RETETA | Lasagna Mic-Dejun

Ingrediente:

  • 1 cutie foi de lasagna
  • 8 ouă
  • 120 g mozzarella
  • 130 g Cheddar
  • 12 cârnăciori
  • 6 felii de bacon
  • 1 cutie frunze de spanac proaspete

Mod de preparare:

În primul rând, pentru a merge treaba repede de dimineață, trebuie să ne semi-pregătim ingredientele cu o seară înainte. Asta înseamnă că fierbem foile de lasagna, prăjim cârnăciorii și baconul și spălăm frunzele de spanac.

De dimineață facem ouăle bătute. Preîncălzim cuptorul la treaptă mare.

Pe fundul unei tăvi care nu lipește așezăm primul strat de foi de lasagna, jumătate din cantitatea de ouă, jumătate din cea de cârnăciori, aproape jumătate din fiecare tip de brânză (rasă), jumătate din cea de spanac. Apoi continuă să stratifici, respectând ordinea. Ultimele două rânduri trebuie să fie unul de paste și unul de bacon (cel prăjit cu o seară înainte). Presară deasupra, acoperind pastele complet, restul de brânză rămas.

Dă la cuptor pentru 15-20 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page