Retete

RETETA | Iepure cu rozmarin

Ingrediente:

  • o carcasa de iepure
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 crengute de rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Spala carnea de iepure si tai-o in bucati potrivite. Adauga-o intr-un bol incapator si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Toaca marunt usturoiul si rozmarinul si amesteca-le cu uleiul de masline. Adauga-le peste iepure si amesteca bine pentru ca aromele sa se distribuie uniform. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider minim doua ore pentru a se marina.

Frige apoi carnea pe gratar pana cand este bine patrunsa.

Serveste carnea calda, alaturi de o garnitura de legume la gratar sau la aburi, ori alaturi de o salata de sezon.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page