RETETA | Friptură de viţel cu sos

Ingrediente:

4 antricoate de viţel fără os
1 ceapă
5 căţei de usturoi
100 ml suc de roşii
½ linguriţă chili
sare
piper
4 linguri ulei

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai pe fibră şi o usuci. Încingi uleiul şi rumeneşti bucăţile de antricoate pe ambele părţi. Le scoţi şi, în acelaşi ulei, căleşti uşor ceapa tocată şi usturoiul zdrobit, apoi adaugi sucul de roşii, chili, sare şi piper, după gust şi laşi 10 minute. Amesteci, apoi adaugi carnea. Torni două căni de apă fiartă, acoperi cu un capac şi ţii, la foc mic, până când carnea este bine pătrunsă.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close