RETETA | Friptură de porc cu sparanghel și ciuperci

Ingrediente:

60 g unt

1 căţel de usturoi

1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat

1 lingură de mărar proaspăt tocat

coaja de la o lămâie

500 g cotlet de porc

1 ceapă albă tocată mărunt

450 g sparanghel

250 g ciuperci champinion

Mod de preparare:

Într-un vas mic amesteci 3 linguri de 20 g unt, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja de lămâie, sare și piperul.

Asezonezi carnea cu sare și piper.

Topești o lingură de unt într-o tigaie. Pui friptura și lași 4-5 minute pe fiecare parte.

Topești untul rămas în aceeași tigaie. Adaugi ceapa, sparanghelul și ciupercile. Le lași până când ciupercile devin maronii, aproximativ 3-4 minute.

Servești imediat adăugând deasupra sosul de unt.

Sursa: Damn Delicious

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: