RETETA | Frigărui de pui

Ingrediente:

1 piept de pui
1 ceapă roşie
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
10 ciuperci de mărime potrivită
sare
piper
boia
Pudră de usturoi
ulei

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui şi taie-l în cubuleţe potrivite. Ciupercile spală-le sau decojeşte-le, ardeii taie-i pătrăţele potrivite, iar ceapa tai-o în 4.
Pune puiul într-un castron şi adaugă boia, pudră de usturoi, sare, piper şi puţin ulei. Ia câte o frigăruie şi pune o bucată de pui, o bucată de ceapă, ardei gras galben, ciuperca întreagă, ardei gras verde. Presară cu puţină sare şi piper fiecare frigăruie şi lasă-le în frigider până când le pui pe grătar. Lasă-le pe grătar până puiul e gătit complet, iar ciupercile şi ardeii se înmoaie. Poţi servi cu sos de iaurt şi usturoi.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close