RETETA | Frigărui de pui cu roşii şi sos pesto

Ingrediente: 

500 g piept de pui

150 g sos pesto

250 g telemea

250 g roşii cherry

sare

piper

salată verde, pentru servire

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui cubuleţe şi îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci într-un bol cu jumătate din sosul pesto.

Aranjezi puiul pe beţe de frigărui, alternând cu roşiile cherry şi cubuleţe de telemea. Le presari cu sare şi piper, după gust. Rumeneşti frigăruile pe grătarul încins, aproximativ 10 minute, pe toate părţile. Serveşti cu restul de sos şi salată verde.

Sursa https://www.taste.com.au

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close