RETETA | Frigănele cu dovleac

Ingrediente:

8 felii de pâine toast

3 ouă mari

100 ml lapte integral

100 g piure de dovleac copt

1 praf de sare

¼ linguriţă scorţişoară măcinată

70 g unt

30 g nuci prăjite şi tocate

100 ml sirop de arţar sau miere

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu un tel, adaugi laptele, sarea şi scorţişoara. Omogenizezi, apoi încorporezi piureul de dovleac.

Într-o tigaie antiaderentă topeşti untul la foc mic.

Dai fiecare felie de pâine prin amestecul de ou, lapte şi dovleac, apoi prăjeşti în unt, până sunt rumenite pe ambele părţi.

Le serveşti calde, cu sirop de arţar sau miere şi nuci măcinate.

SURSA: allrecipes.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close