RETETA | File de pește în sos de tomate

Ingrediente:

8 g unt

2 căței de usturoi

1 lingură de vin

zeama de la ½ lămâie

115 g pastă de tomate

2-3 bucăți file de pește

capere, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare:

Topești untul într-o tigaie. Adaugi usturoiul mărunțit și îl călești aproximativ 1 minut. Torni vinul și zeama de lămâie și mai lași câteva secunde, apoi continui cu sosul de tomate și la final bucățile de pește pe deasupra. Condimenetezi cu sare și piper, după gust. Acoperi și gătești timp de 4-5 minute, la foc mediu. Întorci pe partea cealaltă pentru încă 1 minut, sau până când peștele este gata. Servești cu capere pe deasupra.

Sursa http://www.skinnytaste.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Tags: