RETETA DE POST | Supă de usturoi

INGREDIENTE:

  • 10 căţei de usturoi
  • 1,5 litri apă
  • 2 cuburi concentrat de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura margarină
  • sare şi piper
Pentru servit
  • crutoane de casă
  • câteva fire de mărar

MOD DE PREPARARE:

1. Usturoiul se curaţa si se preseaza. În oala de fiert supa se încinge uleiul si se pune usturoiul la calit, fara a-l lasa sa se rumeneasca.

2. În acest timp, apa se încalzeste si se prepara supa din cele doua cuburi de concentrat.

3. Se toarna supa de legume peste usturoi si se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Amidonul se desface în puţina apa si se toarna în oala. Se mai lasa la fiert 10 minute.

4. În margarina topita se pun crutoanele la prajit. Odata supa fiarta, se strecoara, se potriveşte gust cu sare si piper şi se aduce la masa cu crutoane şi mărar.

Sursa: http://retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close