RETETA DE POST| Chiftele de năut

INGREDIENTE:

  • 300 g năut
  • 1 căţel de usturoi
  • câteva fire de coriandru proaspăt
  • câteva fire de pătrunjel
  • 2 lingurite chimen măcinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prăjit
  • sare şi piper

MOD DE PREPARARE:

1. Cu o seară înainte se pune năutul la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge şi se mixează cu ceapa tăiată, pătrunjelul, coriandrul şi usturoiul pisat.

2. Trebuie să se obţină o pastă consistentă în care se adaugă chimenul şi boiaua, sarea şi piperul.

3. În timp ce se încinge uleiul, cu mâna umedă se formează chiftelele care se prăjesc în uleiul încins.

4. Se pot consuma atât reci, cât şi încălzite.

Sursa: http://retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close