RETETA | Cum să prepari pate de post delicios

Postul Craciunului a inceput deja si uneori poate fi dificil sa inlocuiesti preparatele culinare obisnuite cu unele de post, mai ales cand vine vorba despre micul dejun. Iata o reteta delicioasa de pate de naut, care inlocuieste cu succes pateul clasic din carne.

Ingrediente:

  • 200g naut fiert
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 50g nuci
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de prepare:

Intr-un robot de bucatarie adauga nautul si nucile pisate bine si mixeaza totul bine pana obtii o pasta fina. Adauga apoi mustarul si uleiul de masline si continua sa mixezi, pana cand se transforma intr-un pate fin. Incorporeaza apoi boiaua, usturoiul si lamaia. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Lasa pateul la frigider minim o ora inainte de a-l servi.
Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close