RETETA | Cum să prepari cele mai bune pulpe de pui la cuptor

Nu stii ce sa mai gatesti? Incearca o reteta delicioasa de pulpe de pui, coapte in vin cu ierburi aromatice. Se prepara rapid si vei dori sa o prepari iar si iar.
Ingrediente:
8 pulpe de pui superioare
2 linguri unt
2-3 catei de usturoi bine pisisati
250 ml vin alb
50ml smantana pentru gatit
o mana ierburi aromatice proaspete (cimbru, rozmarin, salvie, busuioc, patrunjel)
sare
piper
Mod de preparare: 

Asezoneaza puiul cu sare, dupa gust.

Intr-o tigaie pune untul la topit si prajeste carnea pana prinde o crusta aurie. Cand este gata, scoate carnea din tigaie, lasand grasimea ramasa in aceasta. Adauga apoi usturoiul in tigaie si caleste-l cateva secunde, apoi adauga ierburile aromatice, vinul si smantana. Adu totul al punctul de fierbere si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pune puiul intr-un vas de yena si toarna sosul peste acesta. Coace puiul timp de 15-20 de minute.
Serveste pulpele de pui alaturi de un piure de cartofi si un pahar de vin alb.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close