RETETA | Cuburi de mozzarella marinate

Ingredinte:

500g mozzarella
1 borcan ardei rosii copti, tocati marunt
6 crengute de cimbru (de preferat proaspat)
2 catei de usturoi
ulei de masline
2 linguri rozmarin tocat marunt
2 linguri amestec de condimente italiene
1⁄4 lingurita fulgi de ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

Taie branza mozzarella in cuburi de aproximativ doi centimetri. Asaza-le intr-un castron incapator si adauga peste acestea ardeiul copt.

Separat, intr-un alt caston adauga usturoiul pisat marunt, cimbrul tocat, rozmarinul, condimentele italiene si fulgii de ardei iute. Toarna 5 linguri de ulei de masline si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Adauga amestecul de condimente peste branza si amesteca bine. Pune apoi branza in borcane si adauga ulei de masline pana cand borcanul este branza este complet acoperita.

Depoziteaza borcanele in frigider timp de minim doua saptamani inainte de a le consuma.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close