RETETA | Creveți cu sos de ghimbir

Ingrediente:

500g creveti decorticati
1/3 borcand de gem de caise
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare kosher
piper
Mod de preparare:
Intr-o craticioara pentru sosuri adauga gemul de caise, ghimbirul si trei linguri de apa. Adu totul la punctul de fierbere amestecand continuu timp de doua minute. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Intr-un castron amesteca crevetii cu doua linguri ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga trei linguri din sosul preparat anterior peste acestia. Amesteca-i foarte bine si caleste-i intr-o tigaie nonaderenta.

Prepara-i foarte bine pana cand sunt bine patrunsi.

Cum se servesc crevetii cu sos de ghimbir
Scoate crevetii pe un platou si serveste-i alaturi de sosul ramas si felii de paine prajita.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close