RETETA | Creveţi cu roşii şi măsline

Ingrediente:

280 g cuscus
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă mică
1 cutie de roşii la conservă cubuleţe
100 g măsline fără sâmburi
1 pahar de vin alb sec
sare
piper
500 g creveţi decorticaţi
1 legătură pătrunjel
1 lămâie

Mod de preparare:

Găteşte cuscusul conform instrucţiunilor de pe pachet. Pune o cratiţă pe foc şi adaugă o lingură de ulei de măsline, ceapa tocată mărunt şi amestecă din când în când până se găteşte, cam 5 minute. Adaugă roşiile, măslinele, vinul, sare şi piper. Lasă la fiert şi mai amestecă ocazional până ce se îngroaşă sosul. Adaugă creveţii şi găteşte până aceştia sunt perfect făcuţi, cam 4-5 minute. Pune cuscus pe farfurie apoi deasupra creveţi şi sos. Serveşte cu pătrunjel deasupra şi zeamă de lămâie.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close