RETETA | Cotlete de porc marinate

Ingrediente:

4 cotlete de porc fără os
4 căţei de ustoroi mărunţit
1/2 linguriţă chimion
1/2 linguriţă chili pudră
1/2 linguriţă boia
zeama de la 1/2 lămâie verde
1 linguriţă sare
piper, după gust

Mod de preparare:

Îndepărtezi grăsimea de pe cotletele de porc. Într-un bol mare, condimentezi carnea cu usturoi, chimion, pudră de chili, boia de ardei, sare şi piper. Storci zeama de la jumătate de lămâie şi laşi cotletele să se marineze cel puţin 20 de minute.

Poţi să le laşi la marinat şi peste noapte. Dacă prepari carnea pe grătar, o frigi 4-5 minute pe fiecare parte.

Iar dacă vrei să prepari în cuptor, pui folie de aluminiu într-o tavă de copt, aşezi cotletele de porc deja marinate şi dai la cuptorul încins, în prealabil, 4-5 minute, pe fiecare parte, până se rumenesc.

Sursa: skinnytaste.com.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close