RETETA | Cotlete de miel în crustă

Ingrediente:

4 cotlete de miel

50 ml iaurt

2 linguri ulei

3 căţei de usturoi

½ linguriţă chimen măcinat,

½ linguriţă coriandru uscat,

½ linguriţă rozmarin uscat

½ linguriţă pudră de ghimbir

50 ml vin alb sec

zeama de la ½ lămâie

sare

piper

rozmarin verde

Mod de preparare:

Amesteci toate condimentele cu iaurt şi vei obţine o pastă cu care vei unge cotletele. Le aşezi într-un castron, pui ulei, zeama de lămâie, acoperi cu o folie de plastic şi-l laşi la frigider 2 ore.

Aşezi cotletele într-un vas termorezistent, adaugi vinul şi le dai la cuptor pentru 20 de minute. Le serveşti calde, ornate cu rozmarin verde, simple sau cu garnitură de orez fiert şi parfumat cu şofran.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: