RETETA | Cotlete de miel crocante

Ingrediente:

10 cotlete de miel cu os
175 grame pesmet din pâine
10 g parmezan ras
2 ouă bătute cu sare şi piper
sare
piper
ulei de măsline

Mod de preparare:

Înlătură grăsimea de pe fiecare cotlet. Bate fiecare cotlet cu ciocanul de carne până se aplatizează puţin.
Într-un bol, combină pesmetul şi parmezanul şi într-un alt bol bate ouăle.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close