RETETA | Conopidă la cuptor

Ingrediente:

  • 1 conopidă mare
  • 2 linguri de făină
  • 240 ml lapte
  • 1 ou bătut
  • sare și piper după gust
  • 240 g mozzarella rasă
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 lingură pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare:

 

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

  1. Taie conopida în buchețele și pune-le în apă clocotită. Lasă-le la fiert 5 minute. Scurge-le.
  2. Combină laptele cu făina într-un bol mare, adaugă oul bătut, sare după gust (cam 1 linguriță ar fi indicat), piper și jumătate din cantitatea de mozzarella. Pune peste conopida semi-fiartă și amestecă bine.
  3. Pune conopida într-o caserolă care nu lipește. Presară deasupra restul de mozzarella.
  4. Dă la cuptor (pune grilajul cât de sus posibil) pentru 20-25 de minute.
  5. Presară parmezan și pătrunjel deasupra și servește.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close