RETETA | Cod marinat cu orez și porumb

Ingrediente

1 linguriță boia
1 linguriță pătrunjel
½ linguriță oregano
½ linguriță usturoi pudră
½ linguriță praf de chili
chimion, după gust
sare
piper
2 linguri ulei
2 bucăți file de cod
1 lingură unt
zeama și coaja de la 2 lămâi
orez fiert, pentru servire
porumb la conservă, pentru servire

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci bine toate mirodeniile. Ungi cu 1 lingură de ulei bucățile de pește și le dai prin această compoziție, până ce sunt acoperite în totalitate. Acoperi și dai la frigider cel puțin 30 de minute sau peste noapte.

Preîncălzești cuptorul la 220 °C. Așezi peștele într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu și îl dai la cuptor, 10-12 minute. Într-un vas mic, topești untul cu uleiul rămas, la foc mediu. Amesteci cu zeama și coaja rasă de lămâie. Servești peștele cu acest sos, orez fiert și porumb, după gust.

Sursa http://food.cheffjuna.us

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close