RETETA | Coaste de miel fragede

Ingrediente:

1, 2 kg coaste de miel, curăţate
rozmarin
4 căţei de usturoi
cimbru
coaja de la ½ de lămâie
sare
piper
2 linguri ulei
1 lămâie
1 căpăţână de usturoi, tăiate în jumătate

Mod de preparare:

Scoţi coastele din frigider cu o oră înainte să le prepari. Zdrobeşti în  cimbrul cu rozmarinul, adaugi coaja de lămâie, cei 2 căţei de usturoi, sare, piper şi uleiul. Omogenizezi şi freci coastele de miel cu acest amestec.
Le laşi cel puţin 30 de minute să pătrundă aromele în carne. Le pui într-o tavă tapetată, adaugi căpăţâna de usturoi, le acoperi cu folie şi le dai la cuptor 3-4 ore, apoi îndepărtezi folia şi laşi coastele să se rumenească. Poţi adăuga în tavă şi legume, după gust.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close