RETETA | Clătite de dovlecei

Ingrediente:

2 dovlecei
170 g făină
400 ml lapte
100 g caşcaval
2 ouă
1 linguriţă praf de copt
2 linguri ulei
sare
piper
mărar

Mod de preparare:

Dă dovleceii prin răzătoare şi caşcavalul. Bate ouăle cu sare şi piper şi mărarul tocat. Pune şi dovleceii raşi în acelaşi castron, apoi adaugă făina şi praful de copt. Amestecă bine şi adaugă laptele şi uleiul.

Sursa: https://clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close