Retete

RETETA | Clătite cu ciuperci și sos de smântână la cuptor

Ingrediente:

1 ceapă

500 g ciuperci

200 g făină

2 ouă

1 linguriță bicarbonat

400 ml lapte

200 ml apă

200 ml ulei

2 linguri unt

200 g smântână

mărar

Mod de preparare:

Toci ceapa și ciupercile. Încingi o lingură de ulei, pui ceapa și o lași până când devine ușor sticloasă. Adaugi ciupercile și amesteci până când scade zeama.

Combini făina cu ouăle, bicarbonatul, sarea și laptele. Amesteci și torni apă dacă aluatul de clătite este prea gros. Încingi puțin ulei în tigaie și prepari clătitele.

Dai drumul la cuptor. Umpli fiecare clătită cu ciuperci, le așezi într-o tavă unsă cu ulei și torni deasupra smântâna amestecată cu mărarul tocat. Bagi tava la cuptor 15-20 de minute.

Sursa http://balkanlunchbox.com/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page