RETETA | Ciuperci umplute

Ingrediente:

10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

  1. Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se ung cu ulei. Se introduc in cuptor pe gratar , cu partea interioara in jos  5 min, apoi se intorc si se mai lasa inca 5  min.
  2. Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins , se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca. Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam. Lasam pe foc si amestecam din cand in cand tip de 5 min. Se adauga ardeiul gogosar din otet taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt , drojdia inactiva, sare si piper dupa gust. Drojdia are rol de a lega compozitia.
  3. Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase !

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close