RETETA | Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

Ingrediente:

6-8 ciuperci, spălate și curățate de codițe
100 g pesmet
100 g unt
4 căței de usturoi, zdrobiți
½ linguriță oregano
1 ceapă, tocată
pătrunjel tocat, după gust
100 g roșii cherry, feliate
sare
piper

Mod de preparare:

Topești untul și îl amesteci cu usturoiul, oregano, sare și piper, după gust. Ungi ciupercile cu puțin din această compoziție și le așezi într-o tavă. Separat, combini pesmetul, ceapa, pătrunjel și untul rămas.

Umpli ciupercile cu această compoziție. Adaugi feliile de roșii și dai tava la cuptorul încins aproximativ 5 minute. Servești cu pătrunjel.

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close